REČ AUTORA / AUTHOR’S WORD

Uvek sam bio nezadovoljan postignutim, želeo sam više a da ne bih ostao tamo gde sam i pre bio. To što sam želeo da budem čovek svog srca i da imam svoja osećanja i svoje misli, da ne budem ni u čijim rukama, me je i dovelo do ovakvog uspeha. Svoju ulogu sam igrao što bolje, ne misleći na galeriju. U tom uživanju, želim podariti da i drugi uživaju, i čini mi se da je to sav čovekov moral.

Svaka Vaša primedba, ideja ili predlog samo će mi pomoći da idući sistemi ili svetski rekordi iz moje
“radionice” dobiju na svežini i kvalitetu.

Pišite mi na adresu:

sveta.marjanovic.nis@gmail.com

“Najsrećniji je onaj čovek koji je učinio srećnima najviše drugih ljudi.”

“Čudno je to kako je malo potrebno da budemo srećni, i još nam je čudnije
kako nam baš to malo nedostaje.”

Ivo Andrić, dobitnik Nobelove nagrade.

ivoandric

I have always been dissatisfied with the achieved, I wanted more in order to move forward. I wished to be a man of my own heart, have my own feelings and thoughts and not be dependent on anyone. That is exactly what brought me to this success. I played my role as well as I could, without thinking of the gallery. Enjoying like that, I want to make it possible for other people to enjoy as well. To me, that is the essence of man’s moral.

Every complaint, idea or a suggestion from you can only help the future systems or world records from my “workshop” become fresher and of higher quality.

Feel free to contact me on the address below:

sveta.marjanovic.nis@gmail.com

“The happiest is the one who made as many others as possible happy.” “It is funny how little we need to be happy and even funnier how that exact little is what we are missing.” Ivo Andrić, Nobel Prize winner